Adam5811 December 10, 2016

Праггери приїхали до Польщі без другого захисника Летисії Ромерови, а тренер Наталія Хейкова повинна була імпровізувати в ротації. Передусім, однак, чеські майстри не змогли захопити початок матчу і мали проблеми в атаці та обороні. Полковіце, таким чином, розвинув перевагу до 14 очок.

З другої чверті, однак, “Прагуєри” покращили оборону і почали посилювати захист. У другому таймі матч перетворився на перетягування за кожен очко. І Марія Режанова, і Алісса Томас відіграли важливу роль, утримуючи команду відскоку і стверджуючи себе в атаці. Чеська команда підтримувала це в основному завдяки хорошій обороні.Ми були впевнені, що навіть якщо ми не стартуємо добре, ми можемо довести матч до перемоги. Ми на другому місці, і тепер ми стикаємося з “Фенербахче”, – сказав тренер Хейкова.

Режанова виграв команду з 22 очками та 12 підборами. Томас подвоївся за 14 очок і 14 підбирань, а Аяї – за 11 очок і 13 підбирань. Обоє мають п’ять передач та три прибутки. Катеріна Елхотова додала 17 очок та чотири передачі.

“Матч був дуже складним, оскільки у Полковіце чудова команда та грала добре. Ми, з іншого боку, почали погано, але нам вдалося повернутися в матч і потім скористатися нашим шансом.Я дуже щасливий, що ми зайняли друге місце “, – додав Режанова.

Група B значно заплуталася, де Рига поступилася” Сопрону “71:79, а” Фенербахче “напрочуд програв 92:94 після розширення на французькому полі Керол .

Три команди мали однаковий баланс не лише у всій таблиці, а й у своїх матчах. Оцінки з взаємних поєдинків тоді мали найкращий Сопрон, який фінішував другим і змагатиметься з Буржесом. Третій Фенербахче зустрічається з УСК. Перший матч відбудеться 5 березня в Празі, а 8 березня в Туреччині. Можливий третій матч знову буде зіграний у Празі 13 березня.

Рига посіла четверте місце та потрапила у Єкатеринбург у чвертьфіналі.Остання пара – Курськ з Полковіце, яких відштовхнулися в плей-оф поразкою Оренбурга в Шіо 50:82.

Група A

Колектори Braine – Єкатеринбург 69:95 – Вільне – Бурже 74:78 – Schio – Оренбург 82:50

.

Група B

Хатай – Динамо Курськ 62:87 ‘Рига – Шопрон 71:79 – Кароло – Фенербахче Стамбул 94:92 після доп. (для гостей Кіа Вон 20 очок, 3 підбирання, 1 помічник)
Саламанка – Олімпіакос Пірей 72:48