Adam5811 December 10, 2016

Це була боротьба з усім. Два пенальті, червона картка та нарешті ослаблена перемога команди. Поєдинок Шальке 04 та Манчестер Сіті запропонували все.

Гості були явним фаворитом, і початок матчу лише підтвердився. Неправильний пас Ферманна зловив Девід Сільва, який негайно подав м’яч Агюєру. Він підтвердив свою форму воріт і легко змінив шанс.

Але все було іншим до половини часу. Суддя, скориставшись відео, побачив руку у липі Сіті, яку зіграв нещасний Отаменді і наказав жорстким, але штрафним ударом. Другий наказав Фернандінью після фолу, а Набіл Бентелеб швидко змінив обох.

Роздягальні пішли 2: 1, і, змінивши сторони, для Шальке все пішло добре.Отаменді зробив другу жовту картку за фол і мав їхати до душових.

Навіть при ослабленні Манчестер диктував темп гри, в поєднанні Шальке жорстоко захищав сенсаційний результат.

Однак Leroy Sané отримав штрафний удар на 85-й хвилині гри і встиг вибити м’яча.

Раптом все було інакше, результат вже записали гості. Однак жеребком вони не були задоволені і перетворили матч на 90-й хвилині. Едерсон надіслав вісімдесятиметровий паспорт, Рахім Стерлінг витер свого захисника і прострілив Ферманна через ненав’язливу плакатку. який побив “Ювентус” вдома двома голами.

Про них подбали два уругвайські захисники Гіменес – Годін.Перший найкраще орієнтувався після кутового. Коли м’яч скотився до нього, він швидко відправив його за Щезного.

Годін забив дуже схожий гол, але йому передували штрафний удар і менше відбиття у вапні Ювентуса.

Різниця в рахунку може бути навіть третьою ціллю, але відеорефері не зможе відбити гол Альваро Мората з 70-ї хвилини. Голова закінчила центр Феліпе Луїса, але він штовхнув захисника Кіеліні. Суддя Цвайер довго переглядав ситуацію і вирішив не визнавати мету.

Гості підійшли до мети, можливо, лише на початку матчу, коли хмару налякав інакше не вражаючий Кріштіану Роналду. Наприкінці матчу він все-таки записав Бернадескі, але також провалився.

Вони були гравцями з легкої атлетики, які хотіли більше.Коста зазнав невдачі в окремій втечі, лоб Гріцмана Шчесний потягнувся за перекладину. Вони йдуть у відплату із заслуженою перевагою з двома голами.