Adam5811 December 10, 2016

“Нічого не пішло, – з нетерпінням очікував молодший Владимир Ржижичка. «Ми можемо говорити про те, що все потрапило до Вітковіце, що вони йшли добре, і що все пішло не так. З іншого боку, програвши тут 2: 3, ми також маємо нульові очки. І, можливо, це буде турбувати більше, ніж це навантаження ». Це не перший раз, коли піратам довелося кусати великий раціон. Ось наступні – 2: 9 з Пільзеном, 0: 5 у Градець Кралове, 1: 7 у Брно, 2: 7 у Ліберець. Вибух у вівторок стався в той момент, коли вони йдуть з передостаннього місця до дванадцятої Карлові Вари. 17.30.

Чомутов на льоду Вітковіце був уже 0: 3 о 3:42.Лише після дев’ятого голу гості вдалися завдяки капітану Томіці. “Ми підштовхнули першу заміну, але в другій ми отримали гол, потім у четвертому… І нам це прийшло в голову. Це було трохи судома тоді. Вони відчували, що можуть наздогнати нас, почали добре грати, записувати, мати це. Навпаки, ми мало чого зробили. Матч з нашого боку був дуже поганим, “Růžička не гарчала”.

Це не велика різниця на пострілах, Vítkovice перемогла на них 36:28, але мета була величезна.

” Ви вже спостерігаєте за закінченням матчу, підштовхуючи час якомога швидше піти. Це неприємно, але коли треба вміти святкувати виграш, треба кусати втрати. Це все.Це все ще просто спорт, це не про життя, але, звичайно, це вас дратує “, – сказав син тренера. / p>

“Звичайно, ми сказали, що до п’ятниці ми повинні змінитись. У нас важливий матч. Зараз нас розливає різний грип і температура, достатньо хлопців хворі та травмовані, тому ми сподіваємося, що декілька зберуться і будуть готові до п’ятниці ”, – молиться Ржижичка. Зниклий Янк, Гельдінг, Флеммінг та загарбники стихій та свободи разом із Странським.